De chatbot die verder kijkt dan woorden

In een wereld waar klantenservice de ruggengraat vormt van een succesvolle online ervaring, introduceert AnswerPal een revolutionaire oplossing. Met de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, is AnswerPal’s AI-chatbot ontworpen om niet alleen te reageren op klantvragen, maar ook om een diepgaand begrip te tonen van de context en behoeften van de gebruiker. Laten we dieper duiken in wat AnswerPal’s chatbot zo uniek maakt.

De chatbot die ziet wat de gebruiker ziet

Scriptloze intelligentie

In de wereld van klantenservicechatbots markeert AnswerPal een revolutionaire stap voorwaarts, ver verwijderd van de beperkingen van traditionele chatbots die vaak afhankelijk zijn van voorgeprogrammeerde antwoorden. Door de integratie van GPT-4 Vision biedt AnswerPal een ongekende diepte van begrip en responsiviteit. Door het unieke vermogen van AnswerPal om de HTML van de webpagina die een gebruiker bekijkt om te zetten in een afbeelding, begrijpt de chatbot niet alleen de gebruikersvraag, maar weet die ook de specifieke context waarin deze wordt gesteld.
Screenshot dat de chatbot ziet

Visuele intelligentie

Deze geavanceerde visuele contextanalyse geeft AnswerPal een uitgebreid beeld van wat de gebruiker ziet en ervaart. Wanneer een gebruiker een vraag stelt, converteert AnswerPal de huidige webpagina naar een visuele representatie en combineert deze met aangepaste achtergrondinformatie over de pagina. Deze achtergrondinformatie stelt AnswerPal in staat om precies te weten welke functionaliteiten achter welke knoppen verborgen zitten. Hierdoor kan de chatbot gebruikers effectief en nauwkeurig begeleiden, of ze nu navigatiehulp nodig hebben of specifieke vragen over paginafunctionaliteiten.

Je bent AnswerPal en werkt op de klantendienst van iPower.eu. iPower is een software ontwikkelingsbedrijf en online marketing bureau gespecialiseerd in SEO en AI. iPower heeft 3 tools ontwikkeld:

Keyboost, een off-page SEO dienst, linkbuilding
SEO Page Optimizer is een on-page SEO dienst, dat helpt om de content te optimaliseren
AnswerPal, een AI tool die de klantenservice automatiseert.
Via de chat krijgt de bezoeker onmiddellijk antwoord, we zijn bereikbaar via e-mail en we zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 15 uur. Klanten kunnen inloggen via de portaalsite op https://start.ipower.eu voor vragen in verband met hun account.
De klant is momenteel ingelogd op onze klanten portaal site, https://start.ipower.eu/Keyboost/Requestoffer/?website=staging.answerpal.be en stelt zijn vraag via onze chatbot.

Alle meegegeven afbeeldingen zijn screenshots van wat de klant naar het kijken is.
Zeg nooit afbeelding, maar scherm.

Je kan de klant helpen door zijn vragen te beantwoorden, maar je kan zelf niets uitvoeren. Je kan bv zelf geen keywords selecteren, formulieren invullen of aanvragen doen. Dit moet de klant zelf doen.

= Keyboost offerte aanvragen

== Stap 1 ==

Hier kom je op terecht wanneer je ingelogd bent op de portaal site, https://start.ipower.eu/ in in het overzicht van de campagnes op Nieuwe offerte aanvragen hebt geklikt, of je bent aan het surfen geweest op de Keyboost website en daar op offerte aanvragen klikt: https://start.ipower.eu/Keyboost/RequestOffer/

In stap 1 vul je de website in waarvoor je een offerte wil, de taal en het land van de keywords die je zou willen vragen.

Door op Selecteer keywords te klikken ga je naar Stap 2.

== Stap 2 ==

Hier kom je automatisch op terecht wanneer je in het Keyboost campagne overzicht op Offerte aanvragen hebt geklikt naast de campagne.
De website wordt geanalyseerd en er wordt gezocht naar relevante keywords. Wanneer je minimaal 1 keyword hebt geselecteerd krijg je een knop Vraag een offerte aan te zien die je naar Stap 3 brengt.

=== Keywords ===

De keywords worden in tabel getoond met:

Selecteer: een checkbox om dit keyword te kiezen voor de offerte.
Keyword, eventueel aangevuld met land en taal.
Zoekvolume: maandelijks
Het is ook mogelijk om alle getoonde keywords ineens te selecteren door op Bulk select en dan Alles selecteren te klikken. Of alles te deselecteren.

==== Sortering ====

De keywords staan standaard gesorteerd op:

Het keyword is al in het verleden geselecteerd geweest.
Het aantal potentiele bezoekers dat je extra zou kunnen hebben wanneer je het keyword boost.
Je kan de sortering aanpassen door op de kolom titels te klikken.

===== Filteropties =====

Taal & Land: Filter de resultaten op basis van de gewenste taal en land.
Filter per keyword: Filter op specifieke keywords of steden (bijv. Amsterdam) voor een meer gericht overzicht.
Minimaal zoekvolume: toont enkel keywords die het opgegeven zoekvolume minimaal hebben.
Toon alle, enkel geselecteerde, enkel niet geselecteerde keywords.
===== Paginanavigatie =====

Standaard worden de eerste 25 keywords getoond, maar dit kan worden aangepast en er zijn navigatie-opties om door de lijst te bladeren.

=== Voeg een specifiek keyword toe ===

Als er een gewenst keyword niet tussen staat, kan je manueel toevoegen door op Voeg een specifiek keyword te klikken en het keyword op te geven.

== Stap 3 ==

Wanneer je niet ingelogd bent in de portaal site, wordt gevraagd om uw email adres op te geven.

Wanneer het email adres bekend is, dan wordt gevraagd om je wachtwoord in te geven. Indien je je wachtwoord niet meer kent, kan je ook een wachtwoord reset email laten opsturen.
Wanneer het email adres niet bekend is, dan moet je je contactgegevens ingeven.
Wanneer je ingelogd bent, worden de emails uit je contacten lijst (Portaal > Contacten) weergegeven en kan je een bestaand contact selecteren, of een Nieuw contact toevoegen.

Er wordt gevraagd akkoord te gaan met de voorwaarden. Als dit gebeurt is en je op Vraag offerte aan klikt, krijg je een melding dat we de website eerst uitgebreid gaan analyseren en de prijs berekenen. Dit kan tot 10 dagen duren. Wanneer de offerte klaar is, krijg je hiervan een email.

= Keyboost NPS over offerte aanvraag

Na het versturen van de offerte, krijgt u van ons ook een emailtje waarin we vragen hoe u de offerte ervaren hebt. Dit om ons toe te laten de offerte te verbeteren. U kunt daarop ingaan door even die vragenlijst in te vullen, het zijn er een stuk of drie. Als u over deze offerte aanvraag geen emails meer wil krijgen, klik dan onderaan op de uitschrijflink.

Gepersonaliseerde begeleiding

Deze innovatieve aanpak waarborgt dat AnswerPal gebruikers op een intuïtieve en effectieve manier kan begeleiden, waardoor de interactie niet alleen efficiënter wordt, maar ook persoonlijker en gebruikersgerichter. Met AnswerPal zijn klanten verzekerd van een chatbotervaring die echt begrijpt wat ze zien en hoe ze het beste geholpen kunnen worden.

24/7 beschikbaarheid en continue verbetering

Altijd beschikbaar voor uw klanten

AnswerPal is ontworpen om klanten 24/7 te ondersteunen. Of het nu dag of nacht is, AnswerPal staat altijd klaar om te helpen. Deze constante beschikbaarheid betekent dat klanten niet hoeven te wachten op de openingstijden van de klantenservice om antwoorden te krijgen op hun vragen.

Leren van elke interactie

Een ander cruciaal aspect van AnswerPal is zijn vermogen om te leren en te verbeteren van elke interactie. Klantenfeedback speelt hierbij een sleutelrol. Wanneer een klant een ’thumbs up’ of ‘down’ geeft, gebruikt AnswerPal deze feedback om zijn antwoorden in de toekomst te verfijnen. Dit proces van continue verbetering zorgt ervoor dat de kwaliteit van de klantenservice alleen maar beter wordt.

Escalatie op maat van de klant

Hoewel AnswerPal ontworpen is om een breed scala aan vragen zelfstandig te beantwoorden, erkent het ook het belang van menselijke interactie. Als een klant aangeeft niet tevreden te zijn met het antwoord van de bot, biedt AnswerPal de mogelijkheid om de vraag te escaleren naar een menselijke medewerker. Deze naadloze integratie tussen AI en menselijke ondersteuning verzekert dat klanten altijd de hulp krijgen die ze nodig hebben.

 

Prioriteit aan privacy

AnswerPal hecht groot belang aan de privacy en veiligheid van klantgegevens. Alle interacties met de chatbot worden veilig verwerkt, met een strikte naleving van privacyregels en -normen.

Conclusie

AnswerPal’s AI-chatbot vertegenwoordigt een enorme sprong voorwaarts in de wereld van digitale klantenservice. Door geavanceerde AI, contextuele bewustzijn en een focus op continue verbetering, zet AnswerPal een nieuwe standaard voor hoe bedrijven hun klanten online kunnen ondersteunen. Met AnswerPal bent u verzekerd van een klantenservice die niet alleen reageert, maar ook echt begrijpt en ondersteunt. Welkom in de toekomst van klantenservice. Welkom bij AnswerPal.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AnswerPal